Tipografia digitală TipoFix reprezintă pentru noi continuarea unui proiect care a început de la pasiunea de a scrie şi confirmarea ideii că dacă îţi doreşti ceva foarte mult, îţi poţi atinge obiectivele făcând paşi mici şi siguri.

Poate că proiectul pe care îl derulăm în prezent nu s-ar fi materializat atât de repede dacă nu am fi beneficiat de AFN prin Programul Start Up Nation 2017 – încă o dovadă a faptului că este important să ai în vedere toate variantele care te pot apropia de scopul propus.

Oferta noastră include în primul rând soluţii de tipar la solicitările clienţilor şi, ulterior, produsele cele mai potrivite pentru aceştia. Practicăm preţuri corecte şi accesibile şi propunem variante de tipar de calitate. Suntem flexibili, oferim cu rapiditate răspunsuri la solicitările clienţilor, garantăm termene de livrare sigure, nu impunem cantităţi minime şi, foarte important, oferim un rezultat care să fie pe placul fiecărui client pe care îl avem.

Lucrăm într-o echipă nu foarte numeroasă, dar suficient de mare încât să facem faţă provocărilor şi să oferim la timp produsele solicitate.  Ştim că orice sfat contează, motiv pentru care consiliem clienţii în ceea ce priveşte tiparul digital solicitat, identificând împreună soluţiile cele mai bune pentru tipurile de media dorite.

Plusul pe care îl avem constă în creativitate. Avem capabilitatea de a scrie texte unice, bine structurate şi exprimate, pe care să le tipărim ulterior în formate media atractive şi bine finisate –  unul dintre produsele noastre cu care dorim să ne poziţionăm rapid în top, fiind carte personalizată pentru copii. Cu toate acestea, nici proiectele de o amploare mai mică, precum invitaţiile de nuntă sau de botez, cărţile de vizită ș.a.m.d. nu sunt lipsite de originalitate.

Considerăm că niciun business nu se poate dezvolta fără încrederea clienţilor, motiv pentru care obţinerea acesteia este prioritatea noastră!