Prin proiectul „cărți personalizate” ne propunem să oferim un format de carte unic, pentru fiecare client în parte. Pe baza informaţiilor culese de la client vor fi redactate cărţi cu un puternic impact emoţional şi vor fi ataşate imagini reprezentative. Astfel de cărţi se adresează unui segment mare de clienţi, fiind potrivite copiilor şi adulţilor deopotrivă.

Pe de altă parte, creativitatea noastră se va regăsi în cărţi de poveşti adresate copiilor. Poveştile vor fi unice şi, la dorinţa clienţilor, pot fi personalizate cu numele copiilor cărora li se vor oferi.

Cărţile personalizate dispun de texte şi grafică impecabile.

O carte personalizată poate să includă aspecte legate de primele aspecte de viață ale copilului şi până la o vârstă mai mare, de exemplu.

Perioada de grădiniţă face parte din viaţa fiecărui copil. În funcţie de vârstă, copilul poate fi ajutat să se familiarizeze cu ceea ce îl înconjoară cu ajutorul cărţilor.  Tipurile de cărţi atractive pentru această vârstă pot să includă: „Fructul preferat”, „Animalul preferat”, „Grădina” etc. Tot acum i se pot citi cărţi din care să rezulte că lucrurile bune sunt cele pentru care fi răsplătit s.a.m.d.

La 3-4 ani ani  copilul poate fi ajutat să înveţe despre fructele şi legumele pe care le consumă, cu ajutorul unor texte simple şi grafică reprezentativă, pe înţelesul său.

După 4 ani, cei mai mulţi copii se asociază cu eroii preferaţi din poveşti sau din desenele animate. O carte personalizată în care eroul principal este chiar el va avea impact asupra evoluţiei sale. În această perioadă cărţile pot familiariza copilul şi cu alfabetul, reguli de bună purtare etc.

Perioadei vârstei şcolarului mic îi pot fi, de asemenea, asociate cărţi cu impact asupra evoluţiei sale. Cărţile personalizate din care rezultă că el este eroul principal care realizează lucruri fireşti și într-un mod pozitiv, îl poate ajuta pe copil să discearnă binele de rău. Un bagaj pozitiv acumulat în copilărie se va reflecta în comportamentul adultului de mai târziu.

Pe de altă parte, „18 ani cu tine” este un exemplu de carte în care pot fi comprimate toate aspectele relevante ale vieţii unui copil care a împlinit 18 ani.

CUVÂNT ÎNAINTE

Atunci când vorbeşti sau scrii despre oameni dragi, rupi cuvinte păstrate în suflet, culegi imagini ascunse într-un loc de la a cărei uşa numai tu ai cheia.

Când îţi propui să scrii despre amintiri legate de copilul tău, gândurile se adună haotic în minte… Cu ce să începi? Totul este important! Să cuprinzi în paginile unei cărţi cu un conţinut minimal amintiri adunate în 18 ani este absolut imposibil! Cu toate acestea, cartea asta va cuprinde părţi importante ale vieţii noastre!

Peste ani, când o vei deschide, îmi doresc să găseşti o parte din tine şi din familia ta în filele sale!

Mama

Nu în ultimul rînd, soţia, soţul, mama, tatăl, bunica, bunicul etc, se pot regăsi în paginile unei cărţi personalizate. „Nunta noastră”, „Copilăria mea şi mama”, „Un gând frumos pentru bunica mea” sunt doar trei titluri de cărţi pe le propunem clienţilor noştri.